Handelsbetingelser

Produkter

Hvert bord er et unika: dette vil komme til udtryk i både farver, dekoration og struktur på de anvendte fliser. Samtlige borde vil derfor have mindre afvigelser i forhold til de borde, der eksempelvis er afbildede på online medier herunder hjemmeside og trykte materialer samt de borde, der eksempelvis er fremvist i butikker. Stenene er håndlavede og genanvendte gamle sten med karakter og mindre ujævnheder – dette er en del af produktet og produktoplevelsen.

Tilbud og fakturering

For hver bord der skal fremstilles udarbejdes et tilbud på fremstillingen. Tilbuddet vil indeholde alle omkostninger inklusiv fragt til modtagers adresse. Et tilbud kan typisk opdeles i designprocssen og i femstillingsprocessen. Når der udarbejdes et helt nyt design på bordet/bordene, vil der blive tillagt et rammeforløb  inkluderer medgået tid for udarbejdelse af designet. Ved indgåelse af aftale faktureres rammebeløbet. Ved godkendelse af design faktureres rate I, der svarer til 50% af det resterende beløb. Ved afsendelse faktureres rate II, der svarer til 50% på beløbet. Der er 7 dages betalingsfrist på beløbene.

Reklamationer

Brezza d’Abruzzo er ansvarlig for at et bord/flere borde/kakler er i den rette stand, når produkterne leveres til køber. Køber kvitterer ved modtagelsen, at produkterne er i den rette stand. Skader der opstår efter modtagelsen og skader der opstår ved brug af produkterne vil omfattes af købers ansvar. Produkterne skal håndteres og behandles indenfor rammerne af Vedligehold – se dette.

Reparationer

Hvert produkt er specialfremstillet og ved fremstilling af hvert bord vil blandt andet de håndmalede kakler variere i farve nuancer. Derfor kan en kakkel på et givent bord ikke på et senere tidspunkt udskiftes med en andel kakkel, der er fremstillet på et senere tidspunkt – uden at dette kan ses på bordet. Produkterne skal håndteres og behandles indenfor rammerne af Vedligehold – se dette. Det garanteres derfor ikke, at produkterne kan repareres.